Fiskalizacija

U sklopu naše ponude poslovnih web aplikacija u mogučnosti smo vam ponuditi F-Blagajna web temeljenu fiskalnu blagajnu.

Aplikacija omogućava brzu i jednostavnu fiskalizaciju računa za male obveznike fiskalizacije kao što su slobodna zanimanja, odvjetnici, bilježnici, ordinacije, poliklinike ...

Blagajnu možete koristiti preko Interneta ili ju možemo instalirati na vašem računalu.

Za sve informacije obratite nam se na našu kontakt e-mail adresu ili telefon.

 

Procesima i normama, koji su temelj svih naših usluga osiguravamo uspješnost svakog projekta na Vaše i naše zadovoljstvo. U sklopu naše usluge "ključ u ruke" preuzimamo brigu za sve segmente Vašega informatičkoga poslovanja od računala i komunikacijskih mreža do aplikacija...

 

Kroz sljedećih pet koraka, prikazati ćemo primjenu procesa i norma, te na koji način njihovom primjenom osiguravamo da su sve usluge i aplikacije u potpunosti u skladu sa Vašim zahtjevima i potrebama.

U prvom koraku dokumentiramo Vaše zahtjeve i potrebe te Vam kroz nekoliko iteracija savjetujemo  i  predlažemo najbolje rješenje.

 

 

Nakon što smo identificirali što je točno potrebno implementirati i koje usluge su Vam potrebne, slijedi implementacija predloženoga rješenja.

Ukoliko je potrebno dodatno prilagoditi standardno rješenje, u ovom koraku ga prilagođavamo Vašim specifičnim zahtjevima koji su identificirani i dokumentirani u prvom koraku.

 

Kada je Vaše rješenje implementirano i spremno za korištenje educiramo Vaše djelatnike za korištenje novih aplikacija i rješenja.

Na kraju ovog procesa održavamo Vaše rješenje kako bi osigurali nesmetan i neprekinut rad.