Fiskalizacija

U sklopu naše ponude poslovnih web aplikacija u mogučnosti smo vam ponuditi F-Blagajna web temeljenu fiskalnu blagajnu.

Aplikacija omogućava brzu i jednostavnu fiskalizaciju računa za male obveznike fiskalizacije kao što su slobodna zanimanja, odvjetnici, bilježnici, ordinacije, poliklinike ...

Blagajnu možete koristiti preko Interneta ili ju možemo instalirati na vašem računalu.

Za sve informacije obratite nam se na našu kontakt e-mail adresu ili telefon.

 

Dizajn

Dobar dizajn ne znači samo da nešto izgleda dobro, prepoznatljivo i jedinsveno.

Dobar dizajn mora ostaviti snažan dojam i u potpunosti ispuniti svoju svrhu.

 

Karakteristike dobrog dizajna

Karakteristike dobrog dizajna su:

 • Inovativnost - Inovativan dizajn može biti break-through usluga ili proizvoda ili onaj koji će redizajnirati proizvod ili uslugu. Break-throught proizvod dodaje nove i dotad neviđene vrijednosti i funkcionalnosti na tržište dok redizajn poboljšava postojeće. Inovativan dizajn se uvijek razvija u tandemu sa inovativnom tehnologijom, i nikada ne može biti sam sebi svrhom.
 • Funkcionalnost - Dobar dizajn ispunjava svoju zadanu funkciju i time omogućuje predstaviti Vaš proizvod ili uslugu.                                            
 • Korisnost- Dobar dizajn mora zadovoljiti određene kriterije kao što su funkcionalnost, psihološki element i estetiku. On u potpunosti naglašava korisnost proizvoda.
 • Estetika – Estetski dobro oblikovan proizvod ili usluga imaju svojevrsnu moć i u mogućnosti je fascinirati i utjecati na osjetilaklijenata. Samo dobar dizajn može biti lijep. Kvaliteta  estetike sastavni je dio i njegove iskoristivosti jer proizvod ili usluga, korišteni svaki dan imaju značajan utjecaj na ljude i njihov boljitak.
 • Intuitivnost – Dobar dizajn objašnjava i govori sam o sebi. Kada su proizvod i usluga naizgled očiti , to je odlika dobroga dizajna. Dobar dizajn objašnjava funkciju proizvoda ili usluge, bez posebnih uputa.
 • Konkurentnost – svaki proizvod ili usluga su namijenjeni  uglavnom za prodaju. Dizajn ih same po sebi čini konkurentnim na tržištu. Dobar posao znači pozitivan profit, zato dobar dizajn prodaje dobar proizvod ili uslugu.
 • Vrijednost – on ne manipulira klijentima putem obećanja koja neće moći ispuniti, već prenosi poruku putem svojih funkcija i vrijednosti.
 • Dugotrajnost – dobar dizajn nije samo trend, on mora biti trajan i otporan. To se temelji na održivosti u smislu da su dizajn i materijali održivi, a ne samo trend.
 • Orjentacija prema klijentu – dobar dizajn je temeljen na svom korištenju, a osmišljen je da poboljša proizvod ili uslugu svojem klijentu. Dizajn orijentiran prema klijentu, dodaje intelektualnu i materijalnu vrijednost, a zauzvrat vraća zadovoljstvo klijenta.
 • Nenametljivost – proizvod ili usluga i njihov dizajn moraju biti neutralni i suzdržani, kako bi ostavili mogućnost klijentu i njegovom osobnom izražaja .
 • Oblikovanje – ništa ne smije ostati proizvoljno ili prepušteno slučaju. Svaki proizvod ili usliga trebaju biti izuzetno pažljivo i temeljito osmišljeni i oblikovani.  Briga za detalje i preciznost pokazuje poštovanje prema krajnjem potrošaču, koji to onda nagrađuje svojom vjernošću Vašem proizvodu ili usluzi.
 • Minimalizam – „manje je više“ ili još bolje „manje, ali bolje“ naglašavajući činjenicu da se ovaj pristup usredotočuje samo na bitne značajke, a time i proizvodi i usluge nisu opterećeni sa svime što nije osnovno.
 • Fokusiranost – Dobar dizajn je djelotvoran i učinkovit u ispunjavanju svoje svrhe. On se oslanja na što je moguće više vanjskih faktora i ulaza, što je lako mjerljivo i podložno manipulaciji kako bi postigao željeni rezultat. Dobar dizajn je uvijek najbolja i najjednostavnija moguća solucija.