Fiskalizacija

U sklopu naše ponude poslovnih web aplikacija u mogučnosti smo vam ponuditi F-Blagajna web temeljenu fiskalnu blagajnu.

Aplikacija omogućava brzu i jednostavnu fiskalizaciju računa za male obveznike fiskalizacije kao što su slobodna zanimanja, odvjetnici, bilježnici, ordinacije, poliklinike ...

Blagajnu možete koristiti preko Interneta ili ju možemo instalirati na vašem računalu.

Za sve informacije obratite nam se na našu kontakt e-mail adresu ili telefon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želite li unaprijediti Vaše poslovanje...

...i ući u informatičko doba...

Mi Vam možemo pomoći u tome

Oglašavanje i prodaja na internetu Vam to omogućuje s prodajne strane, no da bi Vaša tvrtka u potpunosti ušla u digitalno doba potrebno je informatizirati i procese unutarVvaše tvrtke. 

Unutar naše ponude nudimo cjeli niz poslovnih aplikativnih rješenja od standardnih do izrade specijalnih aplikacija u potpunosti prilagođenih Vašim željama i potrebama. 

Osim toga svakoj tvrtki bilo maloj ili velikoj potrebne su uredske aplikacije (uređivač teksta, tablični kalkulator, elektronička pošta, prezentacije ..).

I tu Vam možemo pomoći bilo kroz implementaciju standardnih komercijalnih Microsoft Office alata, Libre office uredskih alata otvorenog koda ili alternativnog web temeljenog paketa uredskih aplikacija Google Apps.

Za sva aplikativna rješenja u mogućnosti smo vVm ponuditi i sve usluge vezane za njih od analize i savjetovanja, preko implementacije i izrade prilagođenih aplikacijskih rješenja do edukacije i na kraju održavanja aplikacija.